https://www.youtube.com/watch?v=zps7Y_jzH_8

Simti ca scoala nu ti-a oferit toate skill-urile de care vei avea nevoie mai departe?

ABORDAREA NOASTRA ESTE CAT SE POATE DE INEDITA. ESTI CURIOS? APASA BUTONUL PLAY!

Ce este Artzeimer?

O platforma de cursuri pentru liceeni ca tine, cu pasiuni diverse, unde traineri talentati te vor ajuta sa te dezvolti pe domeniul ales in timp ce fara sa iti dai seama cresti, ca persoana.

Ce credem?

Credem ca liceul este perioada in care trebuie sa crestem ca persoane, sa experimentam si sa ne urmam pasiunile.

 

Credem ca ai dreptul sa inveti despre actorie, desen, public speaking, marketing, business, psihologie si multe altele, si in acelasi timp sa te dezvolti, ca persoana, sa inveti sa intelegi oamenii, sa lucrezi cu ei, pentru ei si sa te intelegi pe tine ca sa iti poti atinge adevaratul potential.
Concept

Cine suntem?

Un grup de tineri creativi pasionati de multe lucruri diferite, dar mai ales de oameni, comunicare si psihologie.

 

Suntem diferiti caci avem domenii de expertiza diferite, suntem la fel pentru ca toti putem sa transformam un curs pe un domeniu clar intr-o oportunitate de a invata despre tine, despre cei din jur, despre comunicare si psihologie, despre munca in echipa si persuasiune.
Despre noi

Ce iti propunem?

Iti propunem sa te alaturi noua intr-o experienta de invatare inedita ce imbina pasiunea ta, oricare ar fi ea, cu dezvoltare personala, comunicare si lucru in echipa.

 

Tu iti alegi cursul din gama noastra variata, participi la el (de buna voie), inveti prin practica, joc si distractie si poti fi sigur ca la sfarsit nu vei fi doar un mai bun actor, vanzator, pictor sau orice iti doresti tu, vei avea mai multa incredere in tine, vei fi mai convingator, vei stii sa lucrezi cu oameni si vei stii sa te vinzi mai bine.
Cursuri

Ti-ai dori sa participi?

Descopera si celelalte pagini de pe site pentru mai multe informatii, iar daca tot nu e destul, nu ezita sa ne contactezi. Iti stam la dispozitie.

Suntem atat de siguri ca iti va placea incat suntem dispusi sa iti returnam toti banii pana la 7  zile.

Daca esti convins, completeaza formularul de inscrieri.

Click aici pentru formular si date de contact!
VEZI CUM TINERI EXACT CA TINE SE DEZVOLTA CU ARTZEIMER

Am avut posibilitatea sa experimentam, sa punem in practica ceea ce invatam. Desi cursul tine numai 3 luni, am evoluat foarte mult intr-un timp asa de scurt. Mi-am invins anumite frici si m-am cunoscut mai bine ca persoana. Pe langa tot ce am invatat, atmosfera de la curs este geniala, sunt oameni misto, energie pozitiva, stare de bine.

Catinca M.16 ani, Bucuresti

Nu e deloc ca la scoala. E super fun, interactiv si util.

Alin C.17 ani, Bucuresti

Recomand oricui acest curs, fiind de foarte mare ajutor, nu numai celor timizi. Si celorlalti care vor sa invete foarte multe lucruri folositoare si interesante alaturi de niste oameni incredibili carora le multumesc mult pentru tot ajutorul si sprijinul oferit.

Chira M.15 ani, Bucuresti

La curs am intalnit numai oameni faini si deschisi, cu care am ras foarte mult si alaturi de care ma simt bine de fiecare data cand ne vedem pentru ca am ramas prieteni.

Daria P.17 ani, Bucuresti

[...] prin toate discutiile pe care le-am purtat, prin toate activitatile la care am participat, prin toate sfaturile pe care ni le-a dat, ne-a ajutat sa ne descoperim [...]

Andreea S.17 ani, Bucuresti

Ma pasioneaza sa lucrez cu oameni si sa contribui la evolutia lor. Sa-i vad sub ochii mei cum se dezvolta prin prisma activitatilor pe care le-am creat cu acest scop cunoscute ca Artzeimer.

Artzeimer este spatiul in care weekend de weekend, tineri se intalnesc si socializeaza, se imprietenesc, fac schimb de idei si invata despre psihicul uman, despre societate si despre profesii, viitor si cariera intr-un cadru croit special pentru ei, care nu seamana cu o institutie de invatamant, unde ei vin fiindca doresc mai mult decat ce le ofera sistemul de invatamant.

Cursurile:

Fie ca e vorba de un tanar dornic sa exploreze actoria sau despre un adult care vrea o prezenta puternica, sa fie mai creativ si sa devina un bun vorbitor, cursurile Artzeimer sunt croite special pe nevoile acestora.

CV-ul meu:

Rol principal in serialul ”O Nouă Viață” MediaProPictures

Rol principal ”Have Sweet Dreams” – 4 premii pentru cel mai bun rol principal la festivaluri international de film

Rol principal ”Beyond Depth” – premii la festivaluri internationale de film

Absolvent al cursurilor intensive din Londra, Marea Britanie ale scolii Guildhall School of Music & Drama (Shakespeare & Contemporary Text) urmandu-i pasii lui Daniel Craig care a studiat aici

Absolvent al cursurilor intensive din Glasgow, Scotia, specializarea “Acting for Camera” ale Scolii Royal Conservatoire of Scotland

Absolvent al cursurilor de film din Londra, la London Drama School

Absolvent UNATC – clasa maestrului Florin Zamfirescu

5 ani experienta de cursuri, workshop-uri si seminare de dezvoltare personala axate pe comunicare si actori