https://www.youtube.com/watch?v=sd_4gGUw_eA

Vrem sa iti impartasim gandirea care pe noi

ne-a facut sa ne simtim liberi.

 

POVESTEA NOASTRA

Dupa ce am tinut 5 ani de cursuri private de actorie, dezvoltare personala si public speaking cu liceeni, am realizat ca exista foarte multi tineri care isi doresc atat de mult sa creasca, dar sistemul nu le permite.
Am decis sa construim aceasta platforma pentru ei, pentru a ii ajuta pe acesti tineri implicati, pasionati si dedicati sa isi dezvolte pasiunile si pe ei insisi. Am decis sa le oferim ceva ce isi doresc, ceva necesar si ceva ce nu pot primi de la scoala: skill-uri care le vor fi cruciale in viata.
 

SCOPUL NOSTRU

Ne dorim ca liceenii sa poata invata pe parcursul liceului ceea ce isi doresc, sa se dezvolte pe domeniile care ii pasioneaza si pe care doresc sa le urmeze mai departe in viata.

 

Ne dorim sa le oferim oportunitatea de a experimenta pentru a ii ajuta sa isi dea seama daca un anumit subiect chiar ii pasioneaza cu adevarat.

 

Ne dorim ca indiferent de cursul ales, prin intermediul subiectului respectiv si a metodei de predare inedite, cursantii sa isi dezvolte increderea in sine, autocunoasterea, abilitatea de a comunica mai eficient, de a isi duce ideile la capat, de a se vinde pe ei insisi si de a lucra cu oameni.

PLECAND DE AICI AM DEZVOLTAT

METODA ARTZEIMER

Iti atingi adevaratul potential

.
Nimeni nu te va judeca, nu exista bine si rau, nu exista pedepse sau note. Toti invatam de la toti, nu exista constrangeri, de aceea poti da tot ce e mai bun.

Tu esti cel care conteaza

.
 Adaptam in permanenta metoda de lucru in functie de nevoile tale individuale, iti intelegem particularitatile si te ajutam si pe tine sa sa te vezi mai clar ca niciodata. Cursul este diferit pentru fiecare participant.

Omul este centrul 

.
Afla cum functionam si ce ne determina actiunile si reactiile. Dezvolta-ti persuasiunea cat si cunoasterea de sine, fii mai capabil sa lucrezi cu alti oameni si sa creezi echipe imbatabile.

Interactiv, eficient si practic

.
Stim ca nu ai chef de pix si hartie. Noi nu te invatam materie, te ajutam sa iti dezvolti abilitati, asa ca am facut cursurile practice si interactive, ca tu sa te distrezi si ca timpul tau sa fie folosit in cel mai bun mod posibil. Este total inedit.

CREZUL NOSTRU

NU UITA DE TINE!

Fiecare om are potentialul sa faca orice isi doreste cu adevarat. Acum, mai mult ca oricand, e nevoie de o comunitate de oameni tineri, pasionati sa evolueze cat mai mult, pe multiple planuri, care sa isi fie alaturi.

Actionand, putem face orice idee sa devina realitate.

Cel mai implinitor lucru este sa vezi cum evoluezi si cum cladesti la viitorul tau.

Majoritatea cred ca fericirea se afla in varful muntelui, putini stiu ca ea se gaseste defapt pe cele mai abrupte urcusuri.

A intelege cum functioneaza oamenii, este un fapt esential al succesului.

“THE WAY TO GET STARTED IS TO QUIT TALKING AND BEGIN DOING”

Walt Disney
Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii.